Siers ar ķimenēm

2.50 

Kraukšķīgais siers – izmeklēta uzkoda pie vīna glāzes vai alus kausa. Droši ņemiet līdzi garākā pārgājienā, jo nav jābaidās, ka tas varētu sabojāties.

Sastāvs: piens, skābais krējums, olu masa, ķimenes 1%, pārtikas sāls.

Siera masa tiek izgatavota SIA “Malevss” pēc Daigas Zaicevas pasūtījuma.

50g
50g
Notīrīt
Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Liofilizēts siers ar ķimenēm

Izmantojiet savos gastronomijas meistarstiķos, nebaidieties eksperimentēt. Kā būtu, ja cēzara salātos, grauzdiņus aizstātu ar kraukšķīgo sieru?

Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –

Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Siers ar ķimenēm”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.