You are currently viewing Bezē cepumi

Bezē cepumi

beze_3

Bezē cepumi

Parastie bezē cepumi šķiet nedaudz garlaicīgi? Papildiniet tos ar “odziņu”.

  • Sagatavošanās laiks 20 minūtes
  • Gatavošanas laiks 60 minūtes
  • Kopējais laiks 80 minūtes

Sastāvdaļas

  • 5 olu baltumi
  • 2 glāzes cukura
  • 30 grami aukstumā žāvētas (liofilizētas) upenes
  • 30 grami aukstumā žāvētas (liofilizētas) dzērvenes

Pagatavošana

  1. Olu baltumus kuļ līdz stingrām putām.
  2. Nelielās porcijās pievieno cukuru. Turpina kult līdz olu baltums paliek spīdīgs un stingrs.
  3. Gatavo masu sadala divās daļās.
  4. Vienai daļai pievieno maltas aukstumā žāvētas (liofilizētas) upenes, viegli iecilājot. Otrai daļai maltas aukstumā žāvētas (liofilizetas) dzērvenes.
  5. Sagatavoto masu liekam konditorejas maisā un uz pannas spiežam mazus cepumiņus.
  6. Krāsni uzsilda līdz 100 oC. Ja ir iespēja izvēlas režīmu ar ventilatoru, liek cepties uz 60 min.

Atbildēt