
Bezē cepumi
Parastie bezē cepumi šķiet nedaudz garlaicīgi? Papildiniet tos ar “odziņu”.
- Sagatavošanās laiks 20 minūtes
- Gatavošanas laiks 60 minūtes
- Kopējais laiks 80 minūtes
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olu baltumus kuļ līdz stingrām putām.
- Nelielās porcijās pievieno cukuru. Turpina kult līdz olu baltums paliek spīdīgs un stingrs.
- Gatavo masu sadala divās daļās.
- Vienai daļai pievieno maltas aukstumā žāvētas (liofilizētas) upenes, viegli iecilājot. Otrai daļai maltas aukstumā žāvētas (liofilizetas) dzērvenes.
- Sagatavoto masu liekam konditorejas maisā un uz pannas spiežam mazus cepumiņus.
- Krāsni uzsilda līdz 100 oC. Ja ir iespēja izvēlas režīmu ar ventilatoru, liek cepties uz 60 min.