Bumbieri
4.00 €
Kaut arī paradīzes dārza aizliegtā augļa statuss un galvenā loma tika ābolam, apsolām, ka tā tuvais radinieks “bumbieris” – jums neliks vilties. Tas būs tik pat gards, cik veselīgs, un arī sirdsapziņa paliks neskarta, to baudot.
Sastāvs: Bumbieri
Liofilizēti bumbieri –
Bumbieri ir lieliski šķiedrvielu avoti un satur daudz A, B6, B12 un C vitamīnus, kā arī kalciju, magniju, un dzelzi.
Kaut arī paradīzes dārza aizliegtā augļa statuss un galvenā loma tika ābolam, apsolām, ka tā tuvais radinieks “bumbieris” – jums neliks vilties. Tas būs tik pat gards, cik veselīgs, un arī sirdsapziņa paliks neskarta, to baudot.
Izmantojiet savos kulinārijas meistarstiķos, nebaidieties eksperimentēt, jo, atšķirībā no svaigiem augļiem, nav jābaidās no liekā mitruma, kas varētu sabojāt rezultātu.
Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –
Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.