Smiltsērkšķi

3.50 

Dzeltenās vitamīnu bumbiņas. Žāvēšanas procesā nav pazaudētas ogās esošās bioaktīvās vielas.

Sastāvs: Smiltsērkšķi

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Liofilizēti smiltsērkšķi

Papildiniet rīta brokastu putru ar saules krāsas smiltsērkšķiem. Tās piedos intensīvu smiltsērkšķu garšu un iekrāsos rītu daudz saulainākos toņos.
Izmantojiet savos kulinārijas meistarstiķos, nebaidieties eksperimentēt, jo, atšķirībā no svaigām ogām, nav jābaidās no liekā mitruma, kas varētu sabojāt rezultātu.

Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –

Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Smiltsērkšķi”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *