Meža mellenes

3.50 

Melnās pērlītes, Latvijas mežu izlolotā bagātība, kurām piemīt ļoti daudzas ārstnieciskās īpašības.

Sastāvs: meža mellenes

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Liofilizētas meža mellenes

Papildiniet rīta brokastu putru ar melnajām dabas pērlītēm – meža mellenēm. Tas būs ne tikai gards uzlabojums, bet arī neatsverams palīgs veselības stiprināšanā daudzo melleņu ārstniecisko īpašību dēļ.
Izmantojiet savos kulinārijas meistarstiķos, nebaidieties eksperimentēt, jo, atšķirībā no svaigām ogām, nav jābaidās no liekā mitruma, kas varētu sabojāt rezultātu.

Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –

Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Meža mellenes”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *