Ziemas mandeles šokolādē

3.00 

Izbaudiet mandeles ar karstvīna garšu, ko veido liofilizētas upenes un garšvielu maisījums, kas bagātināts ar tumšo beļģu šokolādi un pārklātas ar kakao. Izbaudiet pazīstamo riekstu un šokolādes kombināciju, kas papildināta ar ogu un garšvielu garšām.

Sastāvdaļas: mandeles, tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators sojas lecitīns, dab. vaniļas arom. Kakao saturs vismaz 60%), liofilizētas upenes, maltodekstrīns 12DE, attaukots kakao pulveris (kakao sviesta saturs 10-12%), kanēlis, krustnagliņas, melnie pipari, smaržīgie pipari, ingvers, kardamons, muskatrieksti, stēvijas lapu pulveris, citronskābe. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Ziemas mandeles šokolādē –

Izbaudiet mandeles ar karstvīna garšu, ko veido liofilizētas upenes un garšvielu maisījums, kas bagātināts ar tumšo beļģu šokolādi un pārklātas ar kakao. Izbaudiet pazīstamo riekstu un šokolādes kombināciju, kas papildināta ar ogu un garšvielu garšām.

Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –

Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Ziemas mandeles šokolādē”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *