Mandeles šokolādē ar rabarberiem un piparmētrām

3.00 

Mandeles tumšajā beļģu šokolādē ar rabarberu un piparmētru pārklājumu, atklājiet sen zināmo garšu kombināciju no jauna.

Sastāvdaļas: tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators sojas lecitīns, dab. vaniļas arom. Kakao saturs vismaz 60%), mandeles, baltā šokolāde (cukurs, kakao sviests, piena pulveris, emulgators E322(soja), aromatizētājs – vaniļas ekstraksts), liofilizēti rabarberi, liofilizētas piparmētras, glazētājvielas:akāciju sveķi, glikozes sīrups, rapšu eļļa, sojas lecitīns. Var saturēt dažādu riekstu un piena daļiņas. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.

Pievienot vēlmju sarakstam
Pievienot vēlmju sarakstam

Mandeles šokolādē ar rabarberiem un piparmētrām –

Mandeles tumšajā beļģu šokolādē, pārklājumā baltā šokolāde ar aukstumā žāvētiem (liofilizētiem) rabarberiem un piparmētrām, izbaudiet pazīstamo riekstu un šokolādes kombināciju, kas papildināta ar rabarberu skābumu un piparmētru svaigumu.

Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –

Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Mandeles šokolādē ar rabarberiem un piparmētrām”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *