Kraukšķīgā Šokolāde
3.00 €
Tumšā beļģu šokolāde, kopā ar aukstumā žāvēto (liofilizēto) ogu un augļu gabaliņiem, īstens baudījums.
Sastāvs: šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators- sojas lecitīns, dabīgais vaniļas aromatizators. Kakao saturs vismaz 60%. Var saturēt piena daļiņas), dažādu aukstumā žāvētu (liofilizētu) ogu un augļu mix.
Šokolāde ar aukstumā žāvēto ogu un augļu gabaliņiem –
Tumšā beļģu šokolāde, kopā ar aukstumā žāvēto (liofilizēto) ogu un augļu gabaliņiem, izbaudiet piesātinātās garšas bez mākslīgiem pastiprinātājiem un koncentrātiem.
Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –
Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.