Dzērveņu kraukšķi šokolādē
3.00 €
Dzērveņu kraukšķi tumšajā beļģu šokolādē, izbaudiet sprigano dzērveņu kraukšķi, kas papildināts ar maigo šokolādes garšu.
Sastāvdaļas:Sastāvdaļas: tumšā šokolāde (kakao masa, cukurs, kakao sviests, emulgators sojas lecitīns, dab. vaniļas arom. Kakao saturs vismaz 60%), liofilizētas dzērvenes rabarberu sīrupā (dzērvenes, rabarberu sula, cukurs), baltā šokolāde (cukurs, kakao sviests, piena pulveris, emulgators E322(soja), aromatizētājs – vaniļas ekstraksts), glazētājvielas:akāciju sveķi, glikozes sīrups, rapšu eļļa, sojas lecitīns. Var saturēt dažādu riekstu un piena daļiņas. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Dzērveņu kraukšķi šokolādē –
Liofilizētas dzērvenes tumšajā beļģu šokolādē, izbaudiet sprigano dzērveņu kraukšķi, kas papildināts ar maigo šokolādes garšu.
Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –
Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.