
Liofilizācija – žāvēšana aukstumā. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C), sauc arī par sublimāciju.
- Izvēlieties
- Liofilizēti Augļi, Liofilizēti produkti
Ābolu kraukšķi (dzērveņu sīrupā)
- 4.00 €
- Kā būtu ar kraukšķīgu dzērveņu uzpūteni, iespejams ka šie aukstumā žāvētie (liofilizētie) āboli ir vistuvākā atbilde. Sastāvs: āboli, dzērveņu sula, cukurs.
- Izvēlieties
- Liofilizētas Ogas, Liofilizēti produkti
Avenes
- 3.50 €
- Aukstumā žāvētās (liofilizētās) ogas, kļūvušas tik gaisīgi vieglas - rodas sajūtas ka tām pietrūkst spārnu un tās uzlidos tikpat augstu, kā sajūtas kas rodas tām izkūstot uz mēles. Sastāvdaļas: avenes
- Nav noliktavāIzvēlieties
- Liofilizēti Dārzeņi, Liofilizēti produkti
Biešu kraukšķi
- 3.00 €
- Aukstumā žāvēto (liofilizeto) biešu kraukšķi, kuri liks savādāk paskatīties uz klasisko galda bieti. Sastāvs: Bietes
- Izvēlieties
- Liofilizēti Augļi, Liofilizēti produkti
Bumbieri
- 4.00 €
- Kaut arī paradīzes dārza aizliegtā augļa statuss un galvenā loma tika ābolam, apsolām, ka tā tuvais radinieks “bumbieris” – jums neliks vilties. Tas būs tik pat gards, cik veselīgs, un arī sirdsapziņa paliks neskarta, to baudot. Sastāvs: Bumbieri
- Izvēlieties
- Liofilizēti Augļi, Liofilizēti produkti
Cidoniju kraukšķi
- 3.00 € – 4.00 €
- Šis, par ziemeļu citronu dēvētais auglis, pēc žāvēšanas aukstumā (liofilizācijas) līdzinās dārgakmenim. Vai esat mēģinājuši, kā kraukšķ dārgakmeņi? Sastāvs: cidonijas, cukurs