Individuālais pasūtījums
1.00 € – 10.00 €
Sazvani mūs, vienojies par pasūtījuma saturu, kopējo cenu, un veic apmaksu.
Sastāvs: Pēc vienošanās.
Individuālais pasūtījums –
Sazvani mūs, vienojies par pasūtījuma saturu, kopējo cenu, un veic apmaksu.
Liofilizācija – žāvēšana aukstumā –
Angliskais “Freeze Dried” ļoti precīzi apraksta izmantoto metodi – žāvēšana saldējot, sarunvalodā gan biežāk tiek izmantots – žāvēšana aukstumā vai liofilizēts, mēdz saukt arī par sublimāciju. Liofilizācijas procesa laikā ogas un augļi tiek žāvēti vakuumā lielā aukstumā (līdz -40 °C). Žāvēšanas laikā produktā saglabājas vitamīni un minerālvielas. To zudums ir vien daži %. Ārī dabiskā smarža, garša un izskats turpina priecēt pat pēc apstrādes, savukārt produkta struktūra paliek kraukšķīga. Nodrošinot, lai gatavajam produktam nepiekļūst mitrums(arī gaisā esošais) uzglabāšanas termiņš var būt pat vairāki gadu desmiti.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.