You are currently viewing Ātrā ābolmaize

Ātrā ābolmaize

atra_abolkuka

Ātrā ābolmaize

Kad laika nav daudz, bet ciemiņi jau ir tepat aiz stūra.

  • Sagatavošanās laiks 10 minūtes
  • Gatavošanas laiks 20 minūtes
  • Kopējais laiks 30 minūtes

Sastāvdaļas

  • 5 āboli
  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze kefīra
  • 1 glāze miltu
  • 1 iepakojums (60gr) ķirbju miltu
  • 1 tējkarote sodas

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ ar cukuru.
  2. Pievieno kefīru.
  3. Pieber miltus, ķirbju miltus un sodu.
  4. Sagriež ābolus daiviņās (var būt arī jebkura cita forma).
  5. Ietaukotā veidnē lej masu un izkārto ābolus.
  6. Cep 200 oC aptuveni 20 minūtes.

Piezīmes

Ja ir vēlme, gatavo ābolmaizi var apbērt ar pūdercukuru un kanēli.

 

Atbildēt