
Ātrā ābolmaize
Kad laika nav daudz, bet ciemiņi jau ir tepat aiz stūra.
- Sagatavošanās laiks 10 minūtes
- Gatavošanas laiks 20 minūtes
- Kopējais laiks 30 minūtes
Sastāvdaļas
- 5 āboli
- 3 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze kefīra
- 1 glāze miltu
- 1 iepakojums (60gr) ķirbju miltu
- 1 tējkarote sodas
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar cukuru.
- Pievieno kefīru.
- Pieber miltus, ķirbju miltus un sodu.
- Sagriež ābolus daiviņās (var būt arī jebkura cita forma).
- Ietaukotā veidnē lej masu un izkārto ābolus.
- Cep 200 oC aptuveni 20 minūtes.
Piezīmes
Ja ir vēlme, gatavo ābolmaizi var apbērt ar pūdercukuru un kanēli.